Kontakt oss
no se com no

Energia ja televiestintä

– Edullisempi asennus PE-putkilla

Hallingplast toimittaa PE-paineputkia, liitosmateriaaleja, niin maahan kuin ilmaan asennetuille siirtoputkille pienissä vesivoimalaitoksissa. PE-putkillamme on ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erityisen sopivia pumppuvoimaloille.

Ei tarvetta kaivamiseen

PE-putket kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita, ovat korroosiottomia ja joustavia alhaisissakin lämpötiloissa. Ominaisuudet, jotka tarkoittavat, että PE-putket asennetaan usein maan päälle. Asennus on nopeampaa ja luonnollisesti paljon edullisempaa kuin putkikatujen kaivaminen ja räjäyttäminen. 

Laippaliitännät korkeita paineita varten

Vakio laippaliitäntöjä ei useinkaan ole suunniteltu vesivoimalaitoksen korkeaan paineeseen. Yhdessä Saksan Reinert Ritzin kanssa toimitamme suurikokoisia laippaliitoksia, jotka kestävät erityisen korkeita paineita. 

20 vuoden kokemus käytössäsi

Hallingplast on toiminut vesivoiman toimittajana yli 20 vuotta ja jakaa mielellään kokemuksiamme. Mittojen laskeminen tai älykkäiden ratkaisujen löytäminen liitäntöihin, jotka tekevät asennusta helpommaksi tai halvemmaksi, ovat esimerkkejä siitä, missä autamme asiakkaitamme.