Kontakt oss
no se com no

Meistä

Hallingplast on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja nykyaikaisimmista muoviputkijärjestelmien valmistajista. Yritys on norjalainen perheyritys, joka sijaitsee Hallingdalissa.

Hallingplast AS valmistaa putkia ja profiileja erilaisista muovimateriaaleista, pääasiassa polyeteenistä (PE) ja polypropeenista (PP).Yhtiö valmistaa myös putkia, joissa käytetään muita muovimateriaaleja. Tehtaallamme on nykyaikaiset laitteet, joiden avulla eri materiaaleja yhdistelemällä saadaan putkille uusia käyttökohteita ja parempia ominaisuuksia. Tuotevalikoimamme on laaja. Päätuotteitamme ovat vesi- ja viemäriputket, öljy- ja kaasuputket, kalanviljelyteollisuuden häkit, huoltoasemien erikoisputket ja esipainotetut uppoavat vedenalaiset putket. Hallingplast tarjoaa myös täydellisen valikoiman putkien osia ja tarvikkeita yhteistyössä Euroopan johtavien muovinjalostusalan toimijoiden kanssa.

Hallingplast panostaa vahvasti kestävään toimintaan sekä luonnon ja ympäristön saastumisen minimoimiseen. Tuotteet valmistetaan ilman päästöjä luontoon käyttämällä pohjoismaisten toimittajien lyhyen kuljetusmatkan raaka-aineita, omalla kierrätysmateriaalillamme sekä norjalaisella vesivoimalla. Hallingplastin putket valmistetaan vähintään 100 vuoden käyttöiälle ja kaikki materiaali voidaan käyttää uudelleen. Ainoana toimijana Pohjoismaissa Hallingplast voi tarjota 100 % fossiilivapaita putkia sekä PE- että PP-materiaalista massatasapainoperiaatteen mukaisesti.

"Hallingplastin liiketoimintakonseptina on kehittää, valmistaa ja markkinoida PE- ja PP-putkia ja -osia ympäristömyönteisellä tavalla. Olemme käyneet läpi 50-vuotisen historiamme ja olemme panostaneet erityisesti läheisyyteen ja korkeaan palveluun. Henkilökohtainen yhteydenpito on tärkeää päivittäisessä työssämme.

Keskitymme kehitykseen, innovaatioon ja laatuun kaikilla tasoilla. Rehellisyys ja selkeä, ymmärrettävä viesti luonnehtivat viestintäämme asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa."

- Jan A. Sannem, Hallingplastin hallituksen puheenjohtaja

Hallingplast AS:n hallitus

Jan Sannem
Styrelseordförande

Roger Reinton
Styrelsemedlem

Steinar Tragethon
VD

Terje Hvaal
Styrelsemedlem

Anders Tragethon
Styrelsemedlem

Siv Høye
Styrelsemedlem