Kontakt oss
no se com no

Tuotteet

Hallingplast AS on yksi Norjan suurimmista ja nykyaikaisimmista muovintuottajista. Tuotevalikoimamme on laaja; pääpaino on vesi-, viemäri- ja kaasuputkissa, kalanviljelyteollisuuden häkeissä, huoltoasemien erikoisputkissa ja liikenneturvallisuustuotteissa.

Asiakirjat löytyvät Resurssipankista

PE putkijärjestelmät

Hallingplast voi toimittaa PE-putkia valtaosaan vesihuollon sovelluksista. Täydellisellä järjestelmällä, joka kattaa putket, putkiosat ja kaivot, sinulla on tuotevastuu yhdelle toimittajalle, jonka tavaramerkki on laatu.

PP viemäröintijärjestelmät

Mittastabiilisuuden, materiaalin lujuuden ja joustavuuden yhdistelmä tekee PP:stä ihanteellisen materiaalin viemäröintijärjestelmiin. Toimitamme rengasjäykkyysluokan SN8 vakiona ja tarvittaessa SN10 ja SN16.

Kaasuputket

Hallingplast on toimittanut PE-kaasuputkia 90-luvun alusta lähtien. Hallingplastin kaasun jakeluun toimittamat PE-putket on räätälöity syöttölinjojen laatuvaatimuksiin ja biokaasun imulinjoiksi.

Polttoaineputket

Hiilivetyjä kuljetettaessa muoviputkissa tarvitaan usein diffuusiosulkua. Tämä johtuu siitä, että perinteiset muovimateriaalit eivät ole diffuusiokestäviä, ja siksi niistä lopulta vapautuu hiilivetyjä maahan.