Kontakt oss
no se com no

Kalanviljely

- Toimiala, joka tarvitsee joustavia materiaaleja

Viime vuosina kalojen vesiviljelyala on lisännyt joustavien putkien ja rakennelmien käyttöä laitoksissaan. Siellä missä luonnonvoimat kuluttavat perinteisiä materiaaleja, PE elää luonnon mukana ja luo turvallisempia toimitiloja teollisuudelle.

Meripalvelut

Kalastushäkit ovat kasvaneet ja niitä on siirretty kauemmas avomerelle. Tämä asettaa vaatimuksia materiaaleille, joista häkit on rakennettu, mm. että materiaali ei väsy ja että se elää "tuulen ja puuskien" kanssa monta vuotta. PE on nykyään johtava kalahäkkien rakennusmateriaali, ja hyvästä syystä. Sen joustavuus tarkoittaa, että häkit elävät aalto- ja virtavoimien kanssa eivätkä taistele niitä vastaan ​​vuodesta toiseen. Se on myös helppo rakentaa ja PE-putkia hitsaamalla saadaan aikaan vetolujuusliitokset ilman heikkoja kohtia.

Kotelo

PE-putkia on käytetty useiden vuosien ajan lohihäkkien suojaputkina. Kun lohen määrä häkeissä on lisääntynyt, myös suolet ovat kasvaneet ja tuotekehitystä on tapahtunut. Aiemmin käytettiin mustia putkia - nyt käytetään luonnollisia putkia, joissa tukko voidaan paikantaa putken ulkopuolelta. 

Maalla sijaitsevat tilat

Smoltteja tai muita maalla sijaitsevia kalastustiloja tuottaessa käytetään usein suuria määriä PE-putkia. Vedenotto, kalan kuljetus, päästöt jne. PE:n suurimmat edut ovat sileä sisäpuoli, helppo asennus ja täysin hitsatut ratkaisut. Hallingplast on toiminut toimittajana useissa rannikon suurimmissa tiloissa markkinoiden johtavan Aqualinen kautta kumppanina.