Kontakt oss
no se com no

Öljy ja kaasu

- Kustannustehokkaasta korroosiosuojasta muovin erikoisratkaisuihin

Öljystä ja kaasusta on tullut yhä tärkeämpi markkina-alue Hallingplastille. Sen lisäksi, että tämä on ala, jonka kanssa olemme tottuneet työskentelemään, meillä on vaativien projektien hoitamiseen tarvittava laatu ja kapasiteetti.

Veden ruiskutusputket 

PE-putket, jotka vedetään teräsputkiin ruosteensuojausta varten, ovat yksi vedenalaisista vakiotuotteistamme. Tämä on osoittautunut kustannustehokkaaksi tavaksi estää teräsputkien korroosio. Olemme toimittaneet PE-putkia ruostesuojaukseen vesiruiskutusputkissa vuodesta 2006 ja toimineet alihankkijana useissa suurissa merenalaisissa projekteissa. Putket räätälöidään projektikohtaisesti, joten Hallingplast valmistaa jokaiseen projektiin yksilölliset halkaisijat.

Erikoistuotteet

Haluamme työskennellä suoraan merenalaisten asentajien kanssa ja olemme olleet ongelmanratkaisijoita useissa tehtävissä löytääksemme älykkäitä ratkaisuja, joissa muovi on mukana komponenttina. Mattojen kehittäminen merenpohjan vakauttamiseksi ROV-koneiden käsittelyssä ja signaalikaapeleiden vetopäiden kehittäminen ovat esimerkkejä toimeksiannoista, joissa asiantuntemuksemme erilaisten muovimateriaalien käsittelyssä tulee omakseen.

Hallingplast täyttää ISO9001 vaatimukset ja sillä on laaja kokemus mukautumisesta asiakkaiden vaatimuksiin silloin, kun asetetaan standardia korkeampia vaatimuksia. 

Turvallisempi kaasuverkko Tukholmassa

Milevis ruostesuojalla öljyteollisuudelle