Kontakt oss
no se com no

Vesi ja jätevesi

- Markkinoiden läheisyys tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja

Vesi ja jätevesi ovat tärkeä osa infrastruktuuriamme. Olemme aina panostaneet markkinoiden läheisyyteen. Olemme kehittäneet uusia tuotteita käymällä tiivistä vuoropuhelua putkistojen omistajien, urakoitsijoiden ja asentajien kanssa. Siksi olemme iloisia projekteista, joissa saamme panostaa aktiivisesti omalla osaamisellamme kustannusten säästämiseen ja parempien ratkaisujen löytämiseksi.

Kustannuksia säästävä innovaatio

90-luvun puolivälissä kehitimme suojavaipallisia PE-putkia, jotka sopivat erityisen hyvin NoDig-asennuksiin. NoDig tarjoaa huomattavia säästöjä asennuksen aikana sen lisäksi se on hyvin ympäristöystävällinen. 

Allasputket ja tarkastusystävälliset putket ovat tuoreita esimerkkejä. Upotusputket toimitetaan esipainotettuina integroidulla mineraalivaipalla, mikä tarkoittaa, että aikaa vievää betonilohkojen asennustyötä putkeen ei tarvita. Tarkastusystävälliset putket ovat PE-putkia, joiden sisällä on valo, joka helpottaa asennettujen putkien tarkastuksia.

Tarpeeksi iso isoimmille

Olemme kehittyneet vahvasti ja tehneet suuria investointeja tuotantolaitteisiin ja logistiikkaratkaisuihin. Nykyään olemme Pohjoismaiden suurimpien VA-projektien päätoimittaja.

Pääsy tietoon

Emme ole lähellä asiakkaita vain kehitysprojekteissa. Hallingplastilla toimittajana sinulla on kumppani ja neuvonantaja sekä suunnitteluvaiheessa että tehtaalla. 

Yksi järjestelmä – yksinkertaisempi asennus ja parempi turvallisuus

Hallingplast on järjestelmätoimittaja ja toimittaa kokonaisia ​​putkiohjelmia putkilla, putkiosilla ja altailla.

Referenssiprojektit

Tyhjennysputki putkijohdolla

Valmiit painoputket merilinjoille (SESU)

PE putki PP vaipalla vanhan vesiputken uudelleen vuoraukseen.