Kontakt oss
no se com no

Polttoaineputket

- Polttoaineen kuljetus

Hiilivetyjä kuljetettaessa muoviputkissa tarvitaan usein diffuusiosulkua. Tämä johtuu siitä, että perinteiset muovimateriaalit eivät ole diffuusiokestäviä, ja siksi niistä lopulta vapautuu hiilivetyjä maahan. Hallingplast on valmistanut ja toimittanut diffuusiotiiviitä putkia polttoaineen kuljetukseen 1990-luvun puolivälistä. Putket ovat laajalti käytössä huoltoasemamarkkinoilla.

Halock

Halock on patentoitu putkijärjestelmä hiilivetyjen kuljettamiseen maassa. Siinä on yksi putki, jonka pohjamateriaalina on PE ja sisäpuolella diffuusiosulku, joka estää näitä tunkeutumasta putken seinään. Diffuusiosulkumme on testattu alalla sovellettavien standardien mukaan ja täyttää EN14125-standardin tiukimmat vaatimukset.

Lajitelma ja asennus

Mitta-alue on 32mm - 200mm, mutta pyynnöstä voimme tarjota myös suurempia mittoja. Hitsaus tehdään sähköpistorasioilla ja järjestelmässä on täydellinen valikoima osia, joissa on mm. mutkat, T-putket jne. Tapauksissa, joissa halutaan parempaa turvallisuutta tai mahdollisuutta vuotojen havaitsemiseen, voimme tarjota myös tavaraputkia tai "putki putkessa", jossa Halock-putki toimitetaan yhtenä valmiina vedettynä tavarana putki. Täälläkin voimme tarjota erilaisia ​​osia tällaisten putkien liittämiseen.

Toimitus

Halock on tuote, jota myydään huoltoasemille maailmanlaajuisesti kumppanimme Marco Techin kautta Ranskassa. Tuotteet ovat varastossa, joten ne voidaan toimittaa projekteihin lyhyellä varoitusajalla.

Katso Marco Techin verkkosivut täältä